Fairtrade & Duurzaamheid

Samen werken aan een toekomst waarin iedereen een eerlijke kans krijgt: daar werken wij graag aan mee. Voor ons geldt dan ook dat wij, waar het ook maar enigszins mogelijk is, kiezen voor Fair Trade producten. Zo garanderen we niet alleen de beste kwaliteit, maar ook de eerlijkste handel.
 
Zo zijn bijvoorbeeld onze rietsuiker, onze cacao en onze thee Fair Trade, en blijven we bewuste keuzes maken tijdens de inkoop. Waarom? Omdat wij achter de boodschap van Fair Trade staan. Alleen samen, door het kiezen van de juiste producten, kunnen we armoede bestrijden en duurzaamheid garanderen,
 
Waar het niet meteen mogelijk is om te kiezen voor Fair Trade, zoeken we de voor ons zo best mogelijke variant. In het geval van onze chocolade werken wij met 100% duurzaam geteelde en UTZ-gecertificeerde chocolade. Deze chocolade is niet alleen veel lekkerder, maar bevat ook nog eens minder suiker.
UTZ Certifiied als initiatief maakt zich bij uitstek hard voor duurzame productie.
 
Dat geldt ook voor onze taarten en vlaaien, lunch, ijs en natuurlijk onze koffie. We zijn altijd op zoek naar de duurzaamste en kwalitatief beste variant van wat wij onze klanten willen bieden. Op die manier bent u bij Limburgia Dragten altijd verzekerd van niet alleen de beste en eerlijkste keuze, maar ook de lekkerste!