Gebak
Gebak
Bij ons vindt u een ruim assortiment vlaaien, taarten en gebak, vers uit onze bakkerij in Haps!
 
Chocolade
Chocolade
Bonbons, truffels, flikken, chocolade van het seizoen: bij Limburgia Dragten kunt u te kust en te keur.
 
Ambachtelijk Schepijs
Ambachtelijk Schepijs
Al eens genoten van ons ambachtelijk ijs? Uit de 12 verschillende smaken kunt u vast en zeker uw favoriet aanwijzen!
Koffie Corner & Terras
Koffie Corner & Terras
U bent van harte welkom om te komen genieten van uw kopje koffie, thee of speciale koffies: het terras staat voor u klaar bij goed weer!
Lunch
Lunch
Op zoek naar een heerlijk momentje midden op de dag? Dat kan ook bij Limburgia!
Tea Party
Tea Party
We hebben het maar mooi aan de Duchess of Bedford te danken dat wij vandaag de dag zo’n mooie Tea Party aan je kunnen presenteren.
Jamin Twizzl
Jamin Twizzl
Afgelopen jaar heeft Limburgia Dragten als enige in Nederland het Twizzl concept van Jamin mogen introduceren bij haar klanten!
Fairtrade & Duurzaamheid
Fairtrade & Duurzaamheid
Samen werken aan een toekomst waarin iedereen een eerlijke kans krijgt: daar werken wij graag aan mee.
 
Limburgia Dragten: Authentiek en nostalgisch, in een hedendaags jasje

Limburgia Dragten

Limburgia Dragten is bewust een 'Dragten' en niet een Drachten, omdat we u graag iets anders bieden. Authentiek en nostalgisch, in een hedendaags jasje. Iets wat een bijzondere plaats als Drachten zeker kan gebruiken!

Bij Limburgia Dragten ben u thuis als u houdt van duurzaam en biologisch. Voor al onze producten, of het nu gaat om onze Mocca D'Or koffie, Fairtrade thee, onze biologische taarten of onze Geruba-chocolade, gebruiken wij alleen gecertificeerde grondstoffen of Fairtrade producten. Zodoende bieden we u het allerbeste, en werken we samen aan een eerlijke en betere wereld. Kwaliteit en hygiene zijn de pijlers waarop wij bouwen!

U als klant belonen we graag door middel van ons Piggy-spaarsysteem: een systeem waarbij u zelf bepaalt welk geschenk u graag wilt ontvangen. In Drachten en omstreken zijn er meer bedrijven die Piggy hanteren, zodat u bij inkopen op meerdere adressen extra snel spaart.

Mocht u ook zakelijk of voor uw verjaardag thuis gebruik willen maken van de diensten van Limburgia Dragten: dat kan! Wij bezorgen de door u gewenste producten bij u op de vestiging. Bestellen voor 12:00 uur betekent de volgende dag vanaf 8:00 uur uw bestelling vers op de verjaardagstafel!

Wilt u meer informatie, neemt u dan vooral contact met ons op!